Sähkökitarat aloittelijalle

Tästä kategoriasta löydät F-Musiikin suosittelemat edulliset sähkökitarat aloittelijoille! Kun olet valitsemassa ensimmäistä sähkökitaraa, kannattaa miettiä, että millainen soitin tuntuisi hyvältä soittaa. On erittäin tärkeää aloittelevalle kitaristille, että sähkökitara on hyvän tuntuinen ja innostaa soittamaan enemmän. Kitaran muut ominaisuudet, kuten mikkien merkki ja malli ovat aloittelijalle usein vielä toissijaisia asioita. Kitaran säädettävyys ja vireessä pysyminen ovat myös huomionarvoisia asioita.

Suosittelemme tutustumaan myös F-Musiikin asiantuntijan tekemään sähkökitaran valintaoppaaseen, joka on suunnattu niin aloittelijoille kuin edistyneemmille kitaristeille.

View as Ruudukko Luettelo

6 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Schecter SGR Banshee 6 Metallic Red
    Schecter
    SGR Banshee 6 Metallic Red
    SGR-sarjan Banshee-6 on hyväsoittoinen sähkökitara, jossa ei ole mitään turhaa. Muotoilu on klassisen tyylikäs, ja Ultra Access -soololoven ansiosta myös ylänauhoille pääsee helposti. Vaahterakaulan profiili on nopea ''ohut C'' 24 X-jumbonauhalla ja grafiittisatulalla, otelauta on ruusupuuta. Sähkönsinisen, helmiäispleksillä varustetun kitaran runko on lehmusta, rautaosat mustaa kromia ja kielet kulkevat rungon läpi. Edullisesta hinnastaan huolimatta kyseessä on kelpo työkalu niin aloittelijalle kuin pidempään soittaneelle. Lisätietoja
    319,00 €
per sivu