Tule töihin F-Pro esitystekniikkaan!

Tule töihin F-Pro esitystekniikkaan!

F-Musiikki Oy (ent. Fazer-Musiikki) on täysin suomalaisomisteinen ja vakavarainen soittimien ja esitystekniikan maahantuoja ja myyjä. Yritys on alansa suurin toimija Suomessa. F-Musiikilla on seitsemän myymälää ympäri maata, tukkumyynti, sekä huolto- ja asennuspalvelut. F-Pro on esitystekniikkaan keskittynyt F-Musiikin yksikkö.

Tuotepäällikkö

Etsimme nyt innokasta tuotepäällikköä vahvistamaan F-Pro esitystekniikan ääni- ja AV-myyntiä vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää erityisesti asiakkuuksien ylläpitoa ja hankintaa, sekä yhteydenpitoa päämiehiin. Haemme tehtävään erityisen palvelualtista ja aktiivista henkilöä, joka tulee sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä. Toivomme hakijalta tuloshakuista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Kaupallinen koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja perus-IT-taitoja. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja innostavat työkaverit kilpailukykyisessä suomalaisessa yrityksessä.

Työ on kokoaikainen ja se alkaa maaliskuussa 2022, tai sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@f-musiikki.fi. Laita sähköpostin otsikoksi: Tuotepäällikkö / F-Pro esitystekniikka. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa osastopäällikkö Harri Tamminen. Puh. 010 3207 353 (ma-pe 10-18).

Haku päättyy 28.2.2022 klo 12.00.