EPH-W22 Bluetooth nappikuulokkeet,

YAMAHA
Kuulokkeet
79,00 €

Saatavuus
  • Verkkokauppa Ei varastossa
Lähetettävissä
2-4 kuukautta
Tuotekoodi
EPHW22WH
Ominaisuudet
Elementti ja kotelo
Yamahan uusittu elementti (8 mm) ja äänenlaatua korostava muotoilu toistavat keskitaajuksien alarekisterin täyteläisesti. Yamahan uusitussa elementissä on erittäin voimakas neodyymimagneetti ja hienotarkkuudella toteutettu ns. tangentiaalinen reuna. Nämä ominaisuudet takaavat täyteläisen basson eri äänenvoimakkuuksilla, vaikka kuulokkeet ovatkin kompaktit. Aivan kuten instrumenttivalmistajalta Yamahalta voikin odottaa, EPH-22-kuulokkeet antavat täydellisen musiikinkuuntelun nautinnon.

Kauniin yksinkertainen, laadukas väripinta
Yksinkertaisuus on kaunista, ja kotelossa tunnuksena onkin vain Yamaha-logo. Tyylikäs kiiltävä pinnoite tekee kuulokkeista vuosia kestävän asusteen.

Yamahan oma ''2Way Ear Supporter'' - valitse kulloinkin sopiva tyyli
Kompakteja kuulokkeita on miellyttävä käyttää. Yamahan 2Way Ear Supporter mahdollistaa kuulokkeiden käytön kahdella eri tavalla perinteisesti tai johto korvan takana, jolloin se tukee kuuloketta. Tuki on valmistettu joustavasta elastomeeristä, mikä takaa tiiviin ja miellyttävän istuvuuden korvakäytävään.

Kaukosäädin ohjaa toimintoja ja mahdollistaa iOS/Android-laitteen puheluihin vastaamisen
Mallissa EPH-R22 on kaukosäädin, jonka avulla vastaat kytkemääsi iOS/Android-laitteeseen tuleviin puheluihin. Yhtä painiketta painamalla käynnistät ja lopetat ohjelman toiston. Äänenvoimakkuuden säädät analogista muistuttavalla säätimellä.

Takuu: 2 Vuotta
Väri: Valkoinen
Lue lisää
Tuotekuvaus
Yksinkertainen ja mukavalta tuntuva design, upea kuunteluelämys.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:EPH-W22 Bluetooth nappikuulokkeet,
Arviosi