F-Musiikki ja PINS ovat lanseeranneet arvonnan, jossa palkintona on yksityinen bändi-ilta.


Bändi-illassa pääsee testailemaan huipputason soittimia ja mukana on myös joukko alan ammattilaisia, jotka antavat vinkkejä ja neuvoja.

”Näin joulun alla halusimme tukea erityisesti nuorten harrastusta ja on mahtavaa, että näin monta innokasta bändiä on jo mukana arvonnassa. Olemme erityisen iloisia, että voimme toteuttaa nuorille elämyksellisen illan yhdessä kumppanimme F-Musiikin kanssa” kertoo Katariina Vedenkannas, PINS Finlandin maajohtaja.

Jokainen bändin jäsen saa lisäksi Rockwayn 6 kuukauden lahjakortin, muita yllätyksiä ja 3000 pinssiä, jotka voi käyttää haluamallaan tavalla. ”Pinssit voi käyttää mihin tahansa PINS Palkintokaupassa, esimerkiksi leffalippuihin” vinkkaa Katariina Vedenkannas.

”Olemme mielellämme mukana tukemassa lasten ja nuorten musiikkiharrastusta. Bändi-illasta tulee varmasti innostava kokemus meille kaikille ” toteaa Timo Sahlström, F-Musiikin vähittäiskaupan johtaja.

Voittajabändi valitaan arpomalla. Kaikki alle 20-vuotiaiden bändit voivat osallistua arvontaan, genrestä tai soittimista riippumatta. Osallistua voi ilmoittamalla bändin nimen sekä kaikkien jäsenten etunimet PINS Suomi Facebook-sivulla osoitteessa http://www.facebook.com/PINSSuomi/

Osallistumisaika on 12.-18.12.2016. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan 19.12.2016 PINS Suomi -Facebook-sivulla. Bändi-ilta järjestetään helmikuussa 2017 F-Musiikin Vantaan myymälässä. Jo kymmeniä nuoria on ilmoittautunut mukaan arvontaan.