ORKESTERIVIULUSARJA V7SG 4/4

YAMAHA
Viulu
729,00 €

Saatavuus
 • Verkkokauppa Ei varastossa
Lähetettävissä
1-2 kuukautta
Tuotekoodi
V7SG4/4
Ominaisuudet
Koko: 4/4-kokoinen
Kansi: Kuusipuu
Sivut: Vaahtera
Pohja: Vaahtera
Otelauta: Eebenpuu
Kaula: Vaahtera
Muut: Stradivarius-malli, sisältää kovan kotelon ja jousen, Pirastro-hartsi, D'Addario Helicore-kielet ja Wittner-kielenpidin hienovirittimillä.
Lue lisää
Tuotekuvaus
Käsinvalmistettu orkesteriviulusarja valikoiduista puumateriaaleista. Laadukas keskihintainen viulusarja .
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ORKESTERIVIULUSARJA V7SG 4/4
Arviosi
Lisää merkiltä YAMAHA
 1. clp735b.jpg
  YAMAHA
  CLP735B Clavinova Digital Piano
  Yamaha Clavinova CLP-700 -sarja on maailman suosituimman digitaalipianoperheen kahdeskymmenes sukupolvi. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Yamahan yli 100-vuotinen pianonrakennuksen osaaminen ja 35-vuoden tinkimätön pioneerityö musiikkiin suunnatun digitaaliteknologian parissa. Yamaha Clavinova CLP-700 puhuttelee soittajaansa ensimmäisestä sävelestä lähtien akustista flyygeliä uskollisesti jäljitellen kompleksisen huipputekniikan jäädessä täydellisesti taka-alalle. Clavinova on jo vuosikymmenten ajan ollut luokkansa mittapuu. CLP-700 -sarja nostaa riman uudelle tasolle vallankumouksellisen teknologiansa sekä tinkimättömän laadukkuutensa ansiosta.
  Tarjoushinta 1 999,00 € Normaali hinta 2 090,00 €
 2. ll26are_a_7001.jpg
  YAMAHA
  LL26 ARE II Teräskielinen kitara
  Yamahan LL-sarjasta löytyy oikea kitara laatutietoiselle soittajalle. Kitaran ääni on selkeästi erotteleva ja voimakas. Ammattitason soittotuntuma ja viimeistely on vertaansa vailla. A.R.E-käsitelty kansipuu tuo ääneen rikkautta - kitara soi uutena kuin vuosia soitettu ''vintage'' soitin. Laadukas mikrofonijärjestelmä mahdollistaa liittämisen vahvistimeen tai PA-laitteistoon.
  Tarjoushinta 3 320,00 € Normaali hinta 4 150,00 €