Kulttuurikeskus Vernissa, Vantaa, torstaina 28.9. klo 18-21.

Rikotaan rajoja 2017 -klubin idean takana on vantaalainen Riku Silander, joka on liikuntarajoitteinen tanssista kovasti innostunut nuori. Riku haluaa tapahtuman järjestämisen myötä muuttaa ihmisten ennakkoluuloja vammaisia kohtaan, tuoda ihmisiä yhteen ja synnyttää ainutlaatuisia kohtaamisia tanssin kautta. Tapahtuman tavoitteena on myös vammaisten henkilöiden taiteellisen osaamisen esille tuominen. Illan pääteemana on tanssi ja musiikki.


Ohjelmassa katutanssiesityksiä ja musiikkia:

R-i-c alias Riku Silander on vantaalainen esilleastuva CP-vammainen katutanssija, jonka tanssiharrastus on vienyt mukanaan jo kolmen vuoden ajan. Hän on tehnyt itse musiikin ja koreografian esitykseensä sekä ohjaa tanssiryhmää, jonka Katutanssimix nähdään tapahtumassa.

Resonaarin ResonaariGroup on jo vuosien aja keikkaillut ahkerasti aina Japania ja Skotlantia myöten. Bändi soittaa suomenkielistä pop- ja rockmusiikkia.

MC KOO on helsinkiläinen tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaissut 26-vuotias räppäri. Hän ei ole antanut kehitysvammaisuuden hidastaa eikä haitata urapolkuaan, vaan on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 11 vuotta. MC KOO livekattaukseen kuuluvat: biitit ja efektit soittava ja tuplaajana toimiva Lossi Turunen sekä sielukas vokalisti Lilli Aro. MC KOO on saanut loistavaa palautetta keikoistaan ja yleisö on ollut riehakkaasti mukana keikoilla, huikee meininki!

RAPSTARS Huikea, nouseva räppinelikko Vantaalta!


Yhteistyössä F-Musiikki ja Roland Suomi.

Lisätietoja tapahtumasta Facebookissa: http://www.facebook.com/events/1148523488583064/