Huippuesiintyjiä ja huikeita tarjouksia vuoden tärkeimmässä rumputapahtumassa!

SUURI RUMPUPÄIVÄ tulee taas, suurempana kuin koskaan! F-Musiikin suurmyymälässä Vantaalla 8.4. klo 10-17 järjestettävä rumputapahtuma tarjoaa nähtävää, kuultavaa ja ennen kaikkea huipputarjouksia kaikille rumpaleille ja rumpalinmielisille.

Rumpupäivänä F-Musiikki Vantaan stagelle nousevat Deep Purplen legendaarinen brittirumpali Ian Paice ja kanadalainen rumpalisensaatio Emmanuelle Caplette. Kotimaista osaamista tapahtumaan tuo huippurumpali ja -kapellimestari Kalle Torniainen, joka tunnetaan mm. SuomiLOVE-bandistä, The Voice of Finlandista ja Juha Tapion yhtyeestä. Rumpukuiskaajanakin tunnettu Veka Salminen antaa parhaat vinkit vaikkapa rumpujen virittämiseen.

Aikataulu:

11.30 Kalle Torniainen

12.30 Veka Salminen

13.30 Emmanuelle Caplette (CAN)

15.00 Ian Paice (UK)SUUREN RUMPUPÄIVÄN tarjouksia: Erä Sabian-symbaaleja -50 %! Rumpusetit, kalvot ja kapulat huikein tarjoushinnoin! Tarjoukset voimassa vain rumpupäivänä 8.4. F-Musiikki Vantaalla. Ovet aukeavat klo 10. Tule ajoissa ja vie parhaat päältä!

Osallistu arvontaan Facebookissa!

Osallistu rumpupäivän Facebook-tapahtumaan ja olet mukana arvonnassa. Voit voittaa Yamaha-virvelin ja paljon tarvikkeita!

SUURI RUMPUPÄIVÄ 2017 Facebookissa.

Tervetuloa SUUREEN RUMPUPÄIVÄÄN F-Musiikki Vantaalle osoitteeseen Antaksentie 4, lauantaina 8.4. klo 10-17!