Akustiset Yamaha-pianot ja -flyygelit -25 %

p1_banneri_1200x675.jpg

Kaikki akustiset YAMAHA-pianot ja -flyygelit -25%

Nyt kaikki F-Musiikki myymälöissä ja varastossa olevat uudet akustiset YAMAHA-pianot ja -flyygelit -25%! Tarjous voimassa F-Musiikin myymälöissä 16.11.- 30.11.2022 välisen ajan.

iPad kaupan päälle!

Huomioi erikoistarjous: Silent- ja TransAcoustic -mallien mukana toimitamme iPad 10,2" (2021) 64 GB WiFi (hopea) -älytabletin veloituksetta. Arvo 419 euroa!

Japanissa valmistettu Yamaha U1-piano on hintaluokkansa standardi ja monivuotinen kestosuosikki pianistien keskuudessa. U1SH2PE -malli yhdistää akustisen U1 -pianon ja innovatiivinen digitaalitekniikka ainutlaatuisella tavalla. Tartu tarjoukseen ja hanki markkinoiden paras Silent-piano ennen joulua!

Pianojen ja flyygeleiden kuljetus neuvotellaan erikseen.

Silent- ja TransAcoustic -malleja saatavissa rajoitettu erä!

Kysy lisää pianoasiantuntijoiltamme:

Jami Huovinen, jami.huovinen@f-musiikki.fi, Puh. 010 320 7335

Jani Sutenius, jani.sutenius@f-musiikki.fi, Puh. 010 320 7407

 

Tule myymälään:

F-Musiikki Vantaa, Antaksentie 4

F-Musiikki Espoo, Kauppakeskus Merituuli, Isonniitynkuja 2

F-Musiikki Turku, Viilarinkatu 1

F-Musiikki Tampere-Pirkkala, Kauppakeskus Veska, Saapastie 2, Pirkkala

F-Musiikki Oulu, Tyrnäväntie 1

F-Musiikki Kuopio, Kuninkaankatu 21

F-Musiikki Seinäjoki, Alvar Aallon katu 1

 

Selaa verkossa:

Yamaha-pianot

Yamaha-flyygelit

Yamaha Silent ja Disklavier

10 vuoden takuu – ainoana Euroopassa!

Takuu koskee F-Musiikin maahantuomia YAMAHA European Version -pianoja ja -flyygeleitä sekä AvantGrand-sarjan hybridipianoja.

 

Soittimet Suomen olosuhteisiin

1970–1980 -luvulla Yamahalla huomattiin että kuivemmilla markkina-alueilla ilmenee erinäisiä ongelmia kuten löystyviä viritystappeja, halkeilua kaikupohjassa jne. Tehdas lähti kalliiseen operaatioon ja tuotanto eriytettiin 1987. Asian Dry- ja European Dry -tuotantoon tuleva puu kuivataan kohdemaan ilmastollisiin olosuhteisiin sopiviksi. Tämä koskee sekä kaikupohjaan tulevaa kuusipuuta, viritystukkiin käytettäviä kovia puulajeja, että myös esimerkiksi flyygelin jalkoihin käytettävää puuraaka-ainetta. Tämän jälkeen talviaikamme erittäin kuivassa sisäilmassa Yamaha-pianot ovat osoittautuneet jopa hämmästyttävän kestäviksi. Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamahat ovat European Dry- tai European Super Dry -tuotantoa. Tästä syystä uuden instrumentin hankinnassa turvallisin tie on hankkia soitin virallisen maahantuojan ja jälleenmyyjiemme kautta.

Related Posts